Аінбо: Дух Амазонки

Аінбо: Дух Амазонки

AINBO: Spirit of the Amazon
4.8
7+
  • Рік: 2021
  • Жанр: Мультфільм
  • Країна: Перу, Нідерланди
  • Переклад: професійний дубльований
  • Режисер: Ріхард Клаус, Хосе Селада
  • Актори: Лола Райє, Бернардо де Паула, Том Гоффман, Алехандра Гольяс, Джо Ернандес, Діно Андраде, Йені Альварез, Рене Мухіка, Наомі Серрано
У селі Кандамо наступають непрості часи. Жителі страждають від таємничого прокляття, і навіть вождь племені слабшає через хворобу. Влада переходить до його 13-річної дочки Зумі. У неї є найкраща подруга — юна мисливиця-сирота Аінбо. Вона єдина в селі, з ким спілкуються тотемні тварини (правда, дуже непредставницькі і незграбні). Вони розповідають Аінбо про міфічне коріння, яке повинне врятувати село. Відважна дівчинка вирушає на його пошуки вглиб Амазонії і стикається з чужинцями, які загрожують порушити крихку гармонію між людьми і природою.

Дивитися мультфільм «Аінбо: Дух Амазонки» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

Дивитись онлайн Трейлер
38
2


Відгуки (2)
  1. Поліна
    Поліна 13 червня 2024 21:05
    Мультфільм просто неймовірний, спочатку я вважала, що Аток, негативний герой, проте він справжній приклад людина, яка помиляється та визнає свої помилки. Головна героїня Аімбо - це приклад дівчинки, яка показує що потрібно пройти справжні випробування аби досягти своєї мети. Тому я раджу кожну подивитися цей чудовий мультик
  2. BlackCatfisH
    BlackCatfisH У вівторок у 18:05
    Для людей, які люблять швидкий розвиток подій, не підійде. Довго, нудно, затянуто. Ні про що, так би мовити. Витрачений час. Це суто моя думка.

    Для людей, які люблять швидкий розвиток подій, не підійде. Довго, нудно, затянуто. Ні про що, так би мовити. Витрачений час. Це суто моя думка.